Privacybeleid

123blokjes.nl is een domeinnaam van ValkemaRetail.

ValkemaRetail gebruikt en bewaart persoonsgegevens uitsluitend die rechtstreeks worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ValkemaRetail worden verstrekt. Deze gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van ValkemaRetail voor het uitvoeren van een overeenkomst.

Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je toestemming voor het gebruik van deze gegevens voor het verwerken van orders en het versturen van mailingen door ValkemaRetail.

Verwerken van orders

Om jouw bestelling te kunnen versturen, hebben we jouw naam, adres en woonplaats nodig. Daarnaast vragen we om jouw e-mailadres, zodat we je kunnen informeren over de voortgang van jouw bestelling. Je kunt ook jouw telefoonnummer achterlaten, dit is optioneel.

Jouw account

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, dan kun je, indien gewenst, een account aanmaken. In jouw account slaan we jouw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en ordergegevens op. Handig, want dan hoef je deze niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over jouw eerdere bestellingen, zodat je deze makkelijk kunt terugvinden.

Wijzigingen aanbrengen

Kloppen jouw gegevens niet of wil je jouw gegevens inzien of laten verwijderen, stuur dan gerust een e-mail naar info@123blokjes.nl. Wij helpen je graag.

Google Analytics

ValkemaRetail kan informatie over het gebruik van deze internetsite verzamelen en analyseren, met inbegrip van de domeinnaam, het aantal hits, de bezochte pagina′s en de duur van de gebruikerssessie. Wij maken hiervoor gebruik van Google Analytics. Om te voldoen aan de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens, hebben wij met Google een verwerkingsovereenkomst afgesloten en worden geen gegevens met Google gedeeld.

Cookies

Om ervoor te zorgen dat onze webhop goed werkt en je fijn kunt winkelen, maakt ValkemaRetail gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat onze webpage-server op uw harde schijf plaatst. Je kunt het gebruik van cookies desgewenst toestaan of verhinderen door de instellingen van jouw browser te veranderen.

Internetsites van derden

Dit privacybeleid is niet van toepassing op internetsites van derden die door middel van links met deze internetsite zijn verbonden.

Autoriteit Persoonsgegevens

Wanneer je van mening bent dat niet zorgvuldig met jouw persoonsgegevens wordt omgegaan, vernemen we dat graag, zodat we tot een oplossing kunnen komen. Wil je over dit onderwerp een officiële klacht indienen, dan kan dat bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Wat je daar voor moet doen, kun je nalezen op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Wijzigingen privacybeleid

ValkemaRetail behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacybeleid.

© 2022 - 2023 123blokjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel